Visit our Forum Facebook page Twitter Asi series Fans Forum You Tube Dejanajb84 All News about Murat and Tuba
Welcome to Balkan Caffe, international site and forum devoted to all Murat Yildirim and Tuba Buyukustun Fans. For all news click on PORTAL. If you want to visit our forum click HOME. You can also visit us on facebook and twitter. Facebook page Asi i Demir, oni su se zaista voljeli, Twitter account: Asi series fans... Thank you for visiting our international media group
Bridge to Heatlh Clinic Visit best health Center "Acupuncture Clinic Bridge to Health"
Log in

I forgot my password
You are not connected. Please login or register

Suskunlar ends with shooting

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Suskunlar ends with shooting Empty Suskunlar ends with shooting on Fri Nov 23, 2012 6:27 pm

Admin


Admin
Danas je objavljeno ono o čemu se već izvjesno vrijeme šuška po turskim kuloarima, da će se zbog niskog rejtinga prijevremeno završiti snimanje suskunlara.Timsu nije pomoglo ni pomjeranje termina sa četvrtka na nedelju.Serija završava nakon 28. epizode.

Today turkish media published that suskunlar ends with shooting. That roumor was present for a while and first confirmation was Tims's attempt to rise Suskunlar's ranking on the way they changed time of broadcasting(from thursday to sunday). Series will end after 28. episode.

source/izvor

View user profile http://balkancaffe.forumotion.com

2Suskunlar ends with shooting Empty Re: Suskunlar ends with shooting on Fri Nov 23, 2012 6:53 pm

Dejana, ovde je prelepo, kao u bajci, caroban kutak flower
Mozda nije lepo zbog Murata, ali ja se radujem sto se SUS konacno zavrsava.Mislim da je zasluzio mnogo bolje....za takvog glumca otvorice se mnoge mogucnosti.Ovo je corsokak.A njemu je vreme da se cupa iz svih corsokaka u svom zivotu.Uz svoju divnu zenicu ostario je 10 godina...Nadam se da je stvorio svoje malo gnezdo daleko od radoznalih pogleda.
Nema niceg vaznijeg od onih malih andjela....a zivot u kome nema ljubavi nije vredan zivljenja.

View user profile

3Suskunlar ends with shooting Empty Re: Suskunlar ends with shooting on Sun Nov 25, 2012 5:29 pm

Zdravo i hvala na priemu Very Happy Ja volim sus i po mome mislenju sasvim je u redu da je finale jer i sama prica je na kraju nema se sta dodati i ako bi se dodalo to ne bi bilo dobro.A sto se tice izbor glumca je izvrstan i veoma profesionalno su odglumili svi cak i mala deca.ova grupa mislim da ce se proslaviti jer je scenario jako tesko i naporno a ovi su ga bas dolovili kako treba.Jer americki film vrz koji se bazira ova serija sniman je dve godine.

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum