Visit our Forum Facebook page Twitter Asi series Fans Forum You Tube Dejanajb84 All News about Murat and Tuba
Welcome to Balkan Caffe, international site and forum devoted to all Murat Yildirim and Tuba Buyukustun Fans. For all news click on PORTAL. If you want to visit our forum click HOME. You can also visit us on facebook and twitter. Facebook page Asi i Demir, oni su se zaista voljeli, Twitter account: Asi series fans... Thank you for visiting our international media group
Bridge to Heatlh Clinic Visit best health Center "Acupuncture Clinic Bridge to Health"
Log in

I forgot my password
You are not connected. Please login or register

Madimak request from fans

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Madimak request from fans Empty Madimak request from fans on Wed Aug 15, 2012 2:19 pm

Admin


Admin
Dragi moji obzirom da je u pripremi veliki projekat producentske kuće Sis Yapim(Tomris&Ilgaz) u kojem će glavnu ulogu najvjerovatnije imati Tuba, a s druge strane vidjeli ste da je Muratova najveća želja da snimi još filmova, bio bi red da mi koji smo istinski fanovi asi serije damo sve od sebe, da sis yapim odabere Murata za Tubinog partnera, ja sam to učinila ispred stranice, ali ako neko od fanova želi da kontaktira ovu producentsku kuću, može to učiniti takođe(na linku koji vam dajem imate kontakt mail)
My dear ones, Sis Yapim(Tomris and Ilgaz) is preparing huge movie project with lead actress Tuba Buyukustun, you know that Murat said several times that he would like to make more movies possible, so let us do what we can to give him that chance. I did it, in the name of page and portal i made contacts with sis yapim and in the name of sincere asi fans asked them to choose Murat for the lead actor of new movie. You can do it to on the link(contact email)
Sis Yapim contact

Madimak request from fans Snapshot29

View user profile http://balkancaffe.forumotion.com

2Madimak request from fans Empty Re: Madimak request from fans on Mon Aug 20, 2012 3:14 pm

Tomaris - Ilgaz bi pogriješili ako uz tubu ne uključe i murata - dva najljepša stvorenja, jedna duša i srce. Film bi dostigao nejveću gledanost čak bi prevazišao i seriju asi. Ujedno bih zeljela da se njih dvoje spoje za sva mogućaaaa vremenaaaaaa. Rodjeni su jedno za drugo i u stvarnom zivotu i na platnu, gdje god da su, to je neminovnost, to je u stvari ISTINA -ZIVA.

View user profile

3Madimak request from fans Empty Re: Madimak request from fans on Tue Aug 21, 2012 7:07 pm

Dejana, sve sto si do sada ucinila je predivno.Stvorila si oazu ljubavi i prijateljstva i ja zaista uzivam u druzenju sa tobom i ostalim dragim curama.Kakav bi to svet bio koji bi nase zelje izgradile...Tuba i Murat u filmu zapalili bi vatru koju vise niko nikad ne bi ugasio.Znaju ONI to,zato se svim silama trude da se nikad ne sastave.Ali ljubav nikad niko nije uspeo da ugasi.Verujem u njih i kad se nadju u istom kadru svima je jasno da je to jedna dusa u dva tela, zlatna jabuka.Jednom mora sve izaci na videlo, daj im samo Boze snage i strpljenja.

View user profile

4Madimak request from fans Empty Re: Madimak request from fans on Sun Aug 26, 2012 4:23 pm

Admin


Admin
hvala draga

View user profile http://balkancaffe.forumotion.com

5Madimak request from fans Empty Re: Madimak request from fans on Sun Aug 26, 2012 9:55 pm

I love you

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum