Visit our Forum Facebook page Twitter Asi series Fans Forum You Tube Dejanajb84 All News about Murat and Tuba
Welcome to Balkan Caffe, international site and forum devoted to all Murat Yildirim and Tuba Buyukustun Fans. For all news click on PORTAL. If you want to visit our forum click HOME. You can also visit us on facebook and twitter. Facebook page Asi i Demir, oni su se zaista voljeli, Twitter account: Asi series fans... Thank you for visiting our international media group
Bridge to Heatlh Clinic Visit best health Center "Acupuncture Clinic Bridge to Health"
Log in

I forgot my password
You are not connected. Please login or register

Murat's interview shocking, why?

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Murat's interview shocking, why? Empty Murat's interview shocking, why? on Wed Jun 27, 2012 5:42 am

Admin


Admin
Veliki broj turskih medija objavio je najinteresantnije dijelove intervjua kojeg je Murat Yildirim dao za tv prvu. Uprvi plan se ističu odgovori dati na pitanja vezana za njegovu partnerku iz asi serije, Tubu Buyukustun. Iskreno da vam kažem, nisam znala da je preovladavalo mišljenje u Turskoj da se njih dvoje ne podnose, jer naišla sam na nekoliko reakcija takvog tipa, i to ne od bilo koga, nego od zvaničnih admina...Čak i pojedini naslovi na portalima govore u prilog tome da je netrpeljivost prošla, iz razloga što je Murat po prvi put rekao nešto lijepo o svojoj koleginici.

Huge number of turkish portals published last evening articles with same news - Murat's interview for prva tv and highlighted his answers related to his opinion about Tuba Buyukustun. I can say i was suprised, not so much with medias, more with turkish admins, fan, because they commented this news as proove thatthey aren't in fight anymore, that things are getting well between them finally...

news

View user profile http://balkancaffe.forumotion.com

2Murat's interview shocking, why? Empty Re: Murat's interview shocking, why? on Wed Jun 27, 2012 6:17 am

Ja stvarno ne razumijem čemu tolika sablazan, vezana za njegov intervju. Koliko sam shvatila ,mnogi se sablažnjavaju nad pitanjem koje je novinarka uputila Muratu, a vezano za odnos njega i Tube, za i poslije snimanja serije. Prvenstveno Murat je sigurno, preije intervjua vidio i na kraju krajeva odobrio pitanja, i ne vidim razlog da i ne odgovori onda na njih. Zašto nitko u Turskoj ne želi priznati da je on možda želio odgovoriti na takva pitanja odnosno po prvi puta progovoriti na taj način o Tubi ?

View user profile

3Murat's interview shocking, why? Empty Re: Murat's interview shocking, why? on Wed Jun 27, 2012 12:12 pm

Pa meni je u stvari jako drago što je došlo da takve reakcije.Konačno je Murat počeo govoriti otvorenije i konkretnije.Meni samo nije jasno što je tu tako šokantno,što je rekao da mu je kolegica rodila blzankinje i da će je posjetiti.Pa nije rekao ništa što ne stoji.Ili pak da su se družili u Antakyji.Pa gdje toga ima da su ljudi koji danonočno rade na nekom projektu kilometrima udaljeni i da kontaktiraju strogo na setu.Kak su si oni to zamislili,da su se stvari odvijale tako da su Murat i Tuba bili svaki na svojo strani Antakyje po mogućnosti što udaljenijem računajući u miljama i to zračne udaljenosti i da je komunikacija bila samo putem režisera.Znaći Cevdet je nazvao Murata i reka danas si tu u toliko i toliko i onda tako i Tubu.I ona su došli svaki sa svoje strane,stali pred kamere,uključili kemiju i odmah otišli.ma opčenito turski mediji misle da Murat treba imati amneziju koja se odnosi samo na taj dio njegovog života,a čovjek lijepo rekao da se jako dobro sjeća početka snimanja .Pa kako se samo nebi sječao kad se i mi sječamo pa smo vidjeli samo ovaj dio ispred kamera.

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum