Visit our Forum Facebook page Twitter Asi series Fans Forum You Tube Dejanajb84 All News about Murat and Tuba
Welcome to Balkan Caffe, international site and forum devoted to all Murat Yildirim and Tuba Buyukustun Fans. For all news click on PORTAL. If you want to visit our forum click HOME. You can also visit us on facebook and twitter. Facebook page Asi i Demir, oni su se zaista voljeli, Twitter account: Asi series fans... Thank you for visiting our international media group
Bridge to Heatlh Clinic Visit best health Center "Acupuncture Clinic Bridge to Health"
Log in

I forgot my password




You are not connected. Please login or register

Murat nastavlja sa svojim UNESCO aktivnostima - Pariz

Go down  Message [Page 1 of 1]

Мурат Иилдирим млада звезда филмова и телевизијских серија, грчки писци написао животну причу објавио УНЕСЦО , а приход ће бити дониран за децу оболелу од рака у свету . Турска је такође познат по својим доприносима Лосев Иıлдıрıм'ла грчког адвоката који је написао књигу и аутор Лиана Николаидоу Мариелен Бенекоу ,зграда УНЕСЦО-а у Паризу , састао са бројем .

УНЕСЦО интеркултуралног дијалога " Муња у будућности ће бити написан у оквиру УНЕСЦО дестеклеги мировни изасланик за књигу да будеживот дневног реда . Чувени глумац , наводи се у саопштењу о том питању , "израда моје године имајумлади вруће погледао причу о животу на првом месту Багıсланацагıнı приходи децу оболелу од рака у свету , али . Када чујете књизи сам прихватио ову понуду ", рекао је он .

Ова књига јеважан запис је стан на УНЕСЦО Лигхтнинг ", у име моје земље , у име мира , шта ако ми је потребно да , ја сам спреман да уради ", рекао је он . Бенекоу Мариелен Грчки писац у " Мурат Иилдирим - Културни мост " по књизи у Грчкој и Турској у области УНЕСЦО -а Светске баштине су скренули су пажњу на паралелу између циљних места где живот Јилдирим . УНЕСКО је приметио да је грчки писац од великог значаја за интеркултурални дијалог , циљеви пријатељства између турског и грчког народа који живе на обе обале Егејског мора , увећавање, и доприносе , рекао је он .

Аутор , рођен и одрастао у породици конијске Мардин Иилдирим ,велики филозоф , Руми , хуманитарне и социјалне активности у граду , рекао је он , амлада звезда за учешће на активан начин живота који желе да добију причу написан . Аутор Бенекоу , Мардин , Кониа , Антиохија , Турска , Истанбул , историјске и културне баштине у Грчкој и Јилдирим је рекао и да су израдили успостављање паралеле између причу живота .

Његова мајка и његов отац , који је био пореклом из Мардин Мурат Иилдирим је рођен у Коњи у 1979 , због извођења мисије његовог оца . Пошто је дипломирао на Техничком универзитету Иıлдıз , машинство , ' Олуја ' , 'Алл Ми Цхилдрен " , "велика лаж " , " Ребел " , " СУСКУНЛАР " играо у телевизијској серији .

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum